Odcudzené nákladné motorové vozidlo. Krádež kompresora. Zlodej bude prezúvať

04.04.2013 Celý región

Odcudzené nákladné motorové vozidlo
Včera /02.04.2013/ popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.
Nákladné motorové vozidlo bolo zaparkované v areáli istej popradskej spoločnosti. Skutku sa dopustil doposiaľ nezistený páchateľ v dobe od 29.03.2013 do 02.04.2013, kedy sa bez súhlasu majiteľa zmocnil nákladného motorového vozidla MAN červenej farby. V uvedenom vozidle sa nachádzal originál kľúč od zapaľovania, doklady od vozidla, technický preukaz od návesu ťahača, firemná pečiatka, sťahovacie popruhy, rôzne náradie, slovenská mýtna jednotka ako aj firemné karty na čerpanie pohonných hmôt. Popradskej spoločnosti krádežou vznikla celková škoda 86.600,- Eur.

Krádež kompresora
Obvodné oddelenie policajného zboru Prešov – Juh začalo trestné stíhanie pre prečin krádeže elektrozariadenia z jednej z prešovských firiem.
Skutku sa mal dopustiť doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý sa vlámal do dvora prevádzky firmy v dobe od 01.04.2013 do 02.04.2013. Páchateľ poškodil vstupnú bránu aj bezpečnostnú kameru a odcudzil skrutkový kompresor so zabudovanou elektrocentrálou. Krádežou bola spôsobená škoda v celkovej výške 5.000,- EUR.

Zlodej bude prezúvať
Prešovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa v utorok /02.04.2013/ v popoludňajších hodinách vlámal do pivničných priestorov jedného z obytných domov na Exnárovej ulici v Prešove. Páchateľ vošiel cez uzamknuté dvere do pivničných priestorov a ukradol odtiaľ 4ks pätnásť palcových zliatinových diskov, spolu s pneumatikami obutými na týchto diskoch. 57 ročnej majiteľke a oznamovateľke spôsobil krádežou škodu vo výške minimálne 500,-Eur.
 

Vyberte región